Schoolinformatie‎ > ‎

Inschrijvingen

Kennismaking 

Wij nemen graag onze tijd om u alle informatie te geven over onze school.  Onze directie verwelkomt u in de school waar u uw kind wilt inschrijven.  U krijgt een rondleiding en uw kind kan eventueel al even een kijkje nemen in de klas waar het terecht zal komen.

Opdat u alle tijd zou krijgen om met ons kennis te maken vragen wij u om een afspraak te maken.  Dat kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.  Zo kunnen we een moment kiezen dat voor u én voor onze directie past.

Voor de kleuterschool bent u ook heel erg welkom op de kijkmomenten die wij organiseren. U krijgt dan de kans om te kleuterschool te verkennen en te proeven van de sfeer in de scholen. De kijkmomenten voor schooljaar 2018-2019 kan u hier vinden:


Inschrijvingen

Dit jaar starten wij met een nieuwe procedure voor de inschrijvingen voor schooljaar 2018-2019. Dit verloopt via een digitaal aanmeldingssysteem waarin alle Schotense basisscholen werden opgenomen. De aanmeldingen starten op 1 maart 2019. Alle nieuwe leerlingen en kleuters van geboortejaar 2017 (ook december 2017) of ouder worden dan ingeschreven. Voor broers en zussen die geboren zijn in 2017 geldt een voorrangsmaatregel. Zij kunnen zich reeds eerder aanmelden. 

Voor meer info verwijzen we u graag door naar:
U kan ook steeds contact opnemen met één van onze vestigingen.

Lagere school: Mevr. Bauwens - 03/658 94 51 - sintcordulalagereschool@sg-kbs.be
Kleuterschool: Mevr. Molkens en mevr. Reynders - 03/658 81 81 - sintcordulakleuterschool@sg-kbs.be


https://schoten.aanmelden.in/